Independent Fruit waarschuwt voor twee andere Italiaanse oplichters

Ronald Beijer van Independent Fruit Trade waarschuwde de AGF-sector onlangs voor een Italiaanse oplichter. Ronals: "In vervolg op ons vorige verhaal over Ingrosso zijn er nog twee bedrijven, die op dezelfde manier werken. Beide bedrijven, ook uit Italië, vragen offertes, kopen, sturen zelfs SWIFTS van de bank (die ook vervalst blijken te zijn) laden en verdwijnen. Tot 10 dagen geleden beantwoordde men nog mails, maar daarna geen telefoons en mailverkeer meer. Pure oplichting, dus! Bedrijf nr 4 heeft zich ook gemeld: een zekere Laura die vraagt wat we aan kunnen bieden. Welnu, wij hebben onze buik ervan vol en geven geen antwoord meer want het is een grote criminele organisatie, die zich overal en telkens weer meldt op andere namen. Wees gewaarschuwd!"

De bedrijven:
Ferrone SAS in Pescare Italië: Via Giustino de Cecco n 3 en
Globalpolimeri SRL Via Ripuaria 399 80014 Giugliano in Campinia


Independent Fruit Trade waarschuwt voor dit bedrijf en verklaart zich bereid hier verdere informatie over te geven. Agf.nl draagt geen enkele aansprakelijkheid t.a.v. de hierboven vermelde gegevens. Deze berichten worden geplaatst buiten de verantwoordelijkheid van www.agf.nl en daarom wordt de afzender van het bericht er altijd bij vermeld.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.