Meld je aan voor de Kerst-inspiratieavond bij Postuma

Morgen, dinsdag 17 december organiseert Postuma een kerst-inspiratieavond. Postuma presenteert hiert speciale producten voor de feestdagen en in het bijzonder een specialiteit op het gebeid van exoten, met een uitleg, proeverij en demonstratie door een specialist van het bedrijf Natures Pride.

Postuma belooft deze avond een ontzettend leuke actie met veel show, gepresenteerd door Ton Theunissen van Zespri, waar u zelf met een draai aan het rad uw eigen korting bepaald. "Actie is bij ons ook echt actie! Ook levert SVO een culinaire bijdrage op deze avond met live cooking en leert u veel over exoten en paddenstoelen. Daarnaast worden een nieuwe soort tomaat geïntroduceerd en proeft u onze Goldstar-aardappel, die exclusief bij ons verkrijgbaar is."

Ook als u (nog) geen klant bent bij Fa. Postuma, maar toch nieuwsgierig bent geworden, kunt u uzelf opgeven voor deze inspiratieavond via kerst@postuma.nl.
Postuma ontvangt u graag aan de Spoorstraat 47 te IJsselmuiden.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.