fruitteeltbedrijven met hagelschade in 2013

Premiekorting van 25% voor verzekerden OFH

Dankzij de geringe omvang van de hagelschade in 2013 gaat OFH de fruitteeltbedrijven, die in 2013 waren verzekerd, een korting op de hagelschadepremie geven van 25%. Het kortingsbedrag zal in mindering worden gebracht op de verzekeringspremie van deze bedrijven in 2014. De korting geldt zowel voor verzekerden in Nederland als in België.

OFH verstrekt voor het 2e jaar op rij een forse premiekorting aan haar leden/verzekerden. De korting op de hagelschadepremie over teeltseizoen 2012 bedroeg 12,5%. Dit kortingsbedrag is in mindering gebracht op de premies in 2013.

In seizoen 2013 zijn verspreid over Nederland en België diverse fruitteeltbedrijven door hagelschade getroffen. Telers in Nederland werden vooral op 23 mei en 16 september met schade geconfronteerd. In België kwam het vooral op 23 mei en 23 juli tot schade. Ondanks de plaatselijk zware hagelschade is de totale omvang van de schade kleiner dan in 2012.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.