Food- en Procesindustrie ontmoet verpakkingssector op Empack

Met een eigen Foodplein creëert Empack dit jaar voor de eerste keer een speciaal podium voor toeleveranciers uit de Food- en Procesindustrie. De Brabanthallen in 's-Hertogenbosch bieden op 2 en 3 april 2014 weer het podium aan Empack, de Nederlandse vakbeurs die inspeelt op de toekomst in verpakkingstechnologie-, materialen- en diensten. Nieuw dit jaar is het Foodplein waar specialisten uit de Food- en Procesindustrie de mogelijkheid krijgen zich optimaal te presenteren.
Verschillende bedrijven uit de sector hebben inmiddels interesse getoond om onderdeel te zijn van dit plein. Het Foodplein biedt bezoekers in één oogopslag een totaaloverzicht van de volledige Food- en Procesindustrie. Met een specifieke campagne via de toonaangevende mediakanalen worden deze professionals geattendeerd op de nieuwe feature. Bezoekers van Empack zijn o.a. technische managers, kwaliteitsmanagers, procestechnologen, productiemanagers en foodtechnologen.

Naast het Foodplein zijn er nog vier features: ecoPack, print4Packaging, Caps & Closures Lane en labelTech, bedoeld om vraag en aanbod op de beursvloer gemakkelijk bij elkaar te brengen.

Wilt u meer informatie over of deelname aan Empack 's-Hertogenbosch, dan kunt u contact opnemen met Aukje Bruers: +31 (0)162 408980 / aukje.bruers@easyfairs.com. Via Twitter en LinkedIn bieden wij u de mogelijkheid actief te zijn binnen een groot netwerk. Maakt u nog geen deel uit van dit netwerk? Meld u vandaag nog aan en blijf zo op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Empack.

Voor meer informatie, bezoek onze website www.easyFairs.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.