Gratis proefles op 17 december a.s.

Leergang Quality and Business Improvement in Food start tweede groep

Foodprofessionals zijn enthousiast over de nieuwe leergang Quality and Business improvement in food. Diverse kwaliteitsmanagers zijn vanaf 17 september aan de slag gegaan met deze leergang. De leergang is een initiatief van N&S Academy en HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen welke op 4 februari 2014 van start gaan met een tweede groep. Om belangstellenden een goede indruk te geven en kennis te laten maken met deze leergang organiseren de initiatiefnemers een gratis proefles op dinsdag 17 december a.s. Hierbij is er de mogelijkheid om huidige cursisten te ontmoeten.

Focus

Quality and Business improvement in food biedt een programma dat gebaseerd is op een brede kijk op kwaliteit. Het curriculum focust op een integrale benadering en verbindt inhoudelijke kennis, ontwikkeling en vaardigheden. We gaan uit van meervoudig kijken naar kwaliteit- en verbetervraagstukken. Pepijn Mols van N&S Academy "We leren de deelnemers meerdere brillen opzetten vanuit verbetermanagement, kwaliteitsmanagement en veranderkunde. Dit alles is toegespitst op het voedingsmiddelenbedrijf. Onze docenten en gastsprekers staan met twee voeten in de praktijk. We denken dat we hiermee het beste aanbod in de markt hebben om kwaliteitsmanagers naar een hoger niveau te brengen."

Meer weten?

Wie meer wil weten over deze leergang is van harte welkom tijdens de proefles. Deze les - inclusief maaltijd - wordt gehouden op 17 december aanstaande en start om 17:30 uur op HAS Hogeschool in Den Bosch. Aanmelden kan direct via mail bij Pepijn Mols van N&S Academy: pmo@ns-quality.nl of Daniëlle Graat van HAS Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen: d.graat@has.nl.

Een studiegids is beschikbaar bij;

N&S Academy
Pepijn Mols
pmo@ns-quality.nl
0418-575859

HAS Hogeschool
Kennistransfer en Bedrijfsopleidingen
Daniëlle Graat
d.graat@has.nl
073-6923637

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.