Indiaas bedrijf wil vers gesneden fruitmarkt veroveren

Sam Agri, een van de pioniers in de vers gesneden fruitbusiness in India, heeft geïnvesteerd in het ontwikkelen van state-of-the-art productiefaciliteiten die voldoen aan de voedingsveiligheidsregelgeving en interne technische normen voor ontwikkelde landen. Daarnaast heeft het bedrijf gewerkt aan het tegemoetkomen van de eigen onafhankelijke normen van grote supermarktketens in het Verenigd Koninkrijk en de Europese Unie. Het bedrijf werkt ook met contractteelt, die wordt beheerd en regelmatig gecertificeerd voor alle benodigde wereldwijde accreditaties.Het bedrijf verdubbelde de productiecapaciteit onlangs om de toegenomen productvraag bij te houden en is nu uitgerust om meer dan 15 ton verse granaatappelzaadjes per week (600 ton per jaar) te produceren. Het richt ook een exclusieve faciliteit op om vers gesneden kokosstukjes te produceren.

Hoewel de primaire focus van Sam Agri blijft liggen op de gevestigde Europese en Amerikaanse markten voor vers gesneden en bereid fruit, verkent het bedrijf met het bestaande assortiment ook het marktpotentieel van snel opkomende Aziatische markten zoals China en India met een speciale focus op het Verre Oosten en de Zuidoost-Aziatische markten zoals Hong Kong en Singapore.

De voortdurende onderzoeks- en ontwikkelingsinspanningen van het bedrijf zullen naar verwachting meer vers gesneden producten aan de reeks toevoegen, aangezien India's rijke en gevarieerde klimaatzones zorgen voor een enorm potentieel voor een breed scala aan fruit.

Voor meer informatie:
GVK Naidu
Sam Agritech Limited
Tel: +91 40 27906577
Fax: +91 40 27902174
E-mail: pv@samagri.com
www.samagri.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.