dit jaar nieuwe netmachine aangeschaft

ADB Cool Company introduceert nieuwe website

ADB Cool Company is een familiebedrijf dat meer dan 80 jaar bestaat. De eerste activiteit was het koelen en opslaan van de Westlandse druiven. Het bedrijf ligt in het agrarisch logistieke hart van zuidwest Nederland in het Westland vlakbij de Rotterdamse haven. ADB Cool Company (of kortweg ADB) beschikt over moderne faciliteiten voor het bewaren, behandelen en logistiek afhandelen van bederfelijke producten.Er is ruimte voor 15.000 pallets in 150.000 m3 koel- en diepvriesruimte verdeeld over 48 verschillende ruimten. Temperaturen kunnen worden ingesteld tussen -25 en +55 graden Celsius. Het beschikt over een grote gekoelde distributiehal van 4.500 m2 met directe toegang tot 11 docks, de corridors naar de koel- en vriescellen en de sorteer en inpakruimten. De cellen zijn uitgerust met verrijdbare stellingen die zowel handmatig als computergestuurd kunnen worden verreden. Binnen dit concept kan de in- en uitslag uiterst effici├źnt plaatsvinden.

De koeling wordt gerealiseerd naar de laatste stand van de koeltechniek, energie zuinig en CO2 neutraal. ADB Cool Company loopt voorop in technieken qua scanning, tracking & tracing en het gebruik van internet. De informationsystemen zijn gerealiseerd met de modernste technologie zodat snel en flexibel gereageerd kan worden op de wens van de klant, inclusief system-systeem koppelingen. Klanten krijgen langs beveiligde weg direct toegang tot het systeem om de status van hun producten online te kunnen volgen.Sorteren & Ompakken van Fruit
Sorteren, flowpacking, verpakken in krimpfolie, 'gezond'-pakken, Euro palleting en het netten van fruit in GIRSAC maken onderdeel van het dienstenpakket van ADB. Naast onze eigen lijn voor het netten van citrus vruchten werken wij zo nodig samen met partner bedrijven om in onze eigen verpakruimten een zo'n flexibel mogelijke dienst te bieden. De sorteer en om- en verpak diensten worden geleverd onder het label van ADB Cool Services.

Het bedrijf beschikt over alle noodzakelijke certificering zoals ISO 9001, SKAL, BRC, bounded warehouse type C, NVWA erkende inspectielocatie en is door de douane AEO gecertificeerd. ADB Cool Company is lid van de Nederlandse Vereniging Koel en Vrieshuizen (NEKOVRI). In de achterliggende jaren heeft ADB Cool Company om diverse product- en klantgroepen specialistische teams opgebouwd die met hun unieke knowhow en relatienetwerk onderscheidend zijn in de markt.Klanten staan centraal in het doen en laten van het bedrijf, een lange termijn relatie wordt nagestreefd. Klantgerichtheid, flexibiliteit en een nul-tolerantie voor foute afhandeling zijn onderdeel van de bedrijfscultuur. De instelling van mouwen opstropen en voor de klant gaan is hier goed voelbaar. "Cool Services, Warm Partnership" is hierdoor geen loze kreet. De directie wordt gevoerd door Jacqueline de Bruijn en Alex de Bruijn.

Klik hier om de nieuwe website te bekijken: www.coolcompany.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.