Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Het ‘nieuwe’ ouderwetse alternatief voor plastic folie en -zakjes!

Bijenwas als voedselverpakking met de herbruikbare Bee’s wrap

Verpak brood, kaas, groenten en ander voedsel of dek er een kom mee af! Met de herbruikbare, natuurlijke Bee's wrap heb je geen plastic folie of plastic zakjes meer nodig. Je gebruikt de warmte van je handen om de Bee's wrap in model te vormen. De Bee's wrap koelt binnen een paar seconden af en blijft dan gesloten. Je kunt er zelfs voedsel mee invriezen.

Bee's wrap materiaal

Bee's wrap is gemaakt van biologisch katoenen muslin oftewel neteldoek, bijenwas, jojobaolie en boomhars. Deze combinatie van ingrediƫnten zorgt voor een vormbare voedselwrap en de bijenwas en jojobaolie hebben antibacteriƫle eigenschappen waardoor je voedsel langer vers blijft en je de wrap steeds opnieuw kunt gebruiken. Na gebruik maak je 'm schoon met een nat doekje met koud water, eventueel met wat milde zeep.
De Bee's wrap is er in vier maten waarbij de grootste maat zelfs geschikt is om een grote schaal af te dekken of een brood in te vriezen bijvoorbeeld.





Over Greenjump

De webshop Greenjump.nl heeft meer dan vijftienhonderd producten van merken die het maken van mooie spulletjes net zo belangrijk vinden als ecologisch, biologisch en fair trade produceren. In 2009 begon Green Jump met een focus op zwangeren en kleine kinderen. Inmiddels is het assortiment fors uitgebreid en is er voor iedereen wat te vinden.

Verkoop prijs vanaf 14,95 euro


 
Publicatiedatum: