Helmer uit Breda biedt opslag aan voor derden

Tholen - Helmer heeft het afgelopen jaar fors geïnvesteerd in het moderniseren van haar pand op het IABC te Breda. Het bedrijf kan nu, op deze supercentraal gelegen locatie, op- en overslag van producten aanbieden aan derden. Ook het om- en verpakken van producten in zowel netverpakking als flowpack, behoort tot de mogelijkheden."In ons 10.000 m2 grote pand is ruimte voor zowel opslag voor een langere periode, als voor overslag, het zgn. crossdocken. Handel uit bijv. Zuid-Europa kan in Breda gelost worden, om daarna verladen te worden voor bijv. Scandinavië en/of Oost Europa",vertelt Lizette Noordijk-Helmer.

Helmer beschikt over een aantal koelcellen met daarin ruimte van 30 tot 700 pallets. Uiteraard kunnen deze cellen op verschillende gewenste temperaturen worden ingesteld variërend van + 8 tot -2 graden. Het bedrijf is BRC- EN HACCP- gecertificeerd en is tevens een douanelocatie.

Voor meer informatie:
Lizette Noordijk Helmer
Helmer BV
IABC 5325a
4814 RB Breda
T (076) 530 20 20
F (076) 530 20 25
info@helmerbv.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.