Voormalig speler van Oranje wordt ambassadeur

John de Wolf versterkt Axidus Uitzendburo

Axidus Uitzendburo heeft overeenstemming bereikt met John de Wolf om het ambassadeurschap van Axidus op zich te nemen. De voormalig speler van o.a. Sparta Rotterdam, Feyenoord, Wolverhampton Wanderers en het Nederlands Elftal gaat zich tot het einde van dit seizoen bezig houden met marketing & sales activiteiten voor het uitzendbureau uit Maasdijk.


Marco Graute (Axidus), John de Wolf en Ron van Loenen (Axidus) (Foto: Awé Krijger)

Ron van Loenen reageert namens Axidus enthousiast op de komst van John de Wolf: "De transfer van John de Wolf komt niet als een verrassing. John de Wolf past perfect bij Axidus vanwege de no-nonsense mentaliteit die wij gezamenlijk bezitten. Wij houden van hard werken, de mouwen opstropen en prestaties leveren. Natuurlijk is de band met John de Wolf extra aanwezig omdat hij als assistent-trainer van Sparta Rotterdam, waar Axidus hoofdsponsor is, diezelfde mentaliteit probeert over te brengen aan de spelers van Sparta Rotterdam. We hebben een contract gesloten tot aan het einde van dit seizoen en vertrouwen op een succesvolle samenwerking."


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.