Gert van Straalen operationeel directeur

Johan Nels nieuwe commercieel directeur RedStar

De directie van RedStar versterkt zich met ingang van 1 januari 2014 met een nieuwe commercieel directeur (Chief Commercial Officer), Johan Nels (47). Nels treedt toe tot het directieteam van RedStar om mede vorm te geven aan de internationale groeiambities van de smaaktomatenteler. Tevens treedt Gert van Straalen (36), de huidige managing director van Kaaij Greenhouses UK, toe tot de RedStar directie als operationeel directeur (Chief Operating Officer).

Nels is een zeer ervaren commercieel manager die zijn sporen heeft verdiend bij grote, internationaal opererende ondernemingen zoals Sara Lee en Carbonel en is afgelopen jaren actief geweest binnen familiebedrijven met internationale ambities, zoals Herkel en Wijngaard Kaas, onder andere bekend van het merk Reypenaar.
Van Straalen is al jaren actief als general manager op internationale teeltlocaties in Canada en het Verenigd Koninkrijk. De laatste 5 jaar was hij actief als managing director op de "RedStar teeltlocatie‟ in Kent (Verenigd Koninkrijk), onderdeel van het project Thanet Earth, waarmee hij zijn sporen als topteler heeft verdiend.
Het smaaktomatenteeltbedrijf is in een nieuwe fase van haar bestaan aanbeland.

RedStar, met een jaaromzet van ruim tachtig miljoen euro, wil verdere groei bewerkstelligen, onder andere door internationale expansie. De directie die deze groei gaat managen, bestaat straks uit Rob Bal (CEO), Cor van der Kaaij (directeur teelt), Meltem Klaassen-Aytug (CFO) en nieuwkomers Johan Nels (CCO) en Gert van Straalen (COO).

CEO Rob Bal: "We zijn blij dat we met Johan Nels een ervaren commercieel manager binnenhalen die onder meer onze internationale expansie vorm gaat geven. Het toetreden van Gert van Straalen tot het directieteam betekent opnieuw een stap in de juiste richting om ons op teeltgebied nog verder te professionaliseren. Met de komst van deze twee ervaren managers is onze directie klaar voor de toekomst"
Over RedStar

RedStar specialiseert zich in de verkoop van smaaktomaten. De kracht van het bedrijf ligt in voortdurende innovatie, vergaande samenwerking in de keten en jaarrond leveren. RedStar onderscheidt zich ook door sterk klantgericht te werken. De wensen van haar klanten staan voorop. RedStar levert het gehele jaar tomaten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Om deze kwaliteit te waarborgen, beschikt het bedrijf over de belangrijkste certificeringen. Jaarrond leveren is mogelijk door de aanvoer van eigen Nederlands product en de samenwerkingsverbanden die het bedrijf de afgelopen jaren heeft opgebouwd in Spanje en het Verenigd Koninkrijk. Hierdoor is RedStar een betrouwbare partner die in staat is zowel in het zomer- als winterseizoen tomaten te leveren. Voor meer informatie: www.redstar.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.