Eerste starre Polyester-Steel voor Herbert Sas Transport & Fruit

Herbert Sas Transport & Fruit heeft de 1e starre variant van de Krone Polyester-Steel aangeschaft bij Wezenberg Trailers. Herbert Sas heeft bewust gekozen voor de Polyester-Steel vanwege de vele voordelen van de gecombineerde zijwanden. De oplegger bevat namelijk een stalen binnenwand en een buitenwand van polyester. Wat als voordeel heeft dat de oplegger makkelijker en goedkoop te repareren is en garant staat voor een betere isolatie.Er is een speciale afspraak gemaakt tussen Herbert Sas en Wezenberg. Herbert Sas zal een half jaar rondrijden met de reclame van 'The New Cool Generation'. Ook is dit de eerste oplegger waar het compleet vernieuwde logo van Herbert Sas op te zien is.

De Polyester-Steel van Herbert Sas bevat een Thermo-King SLXe-300 diesel/elektrisch met start/stopsysteem. De koelmotor is voorzien van een CargoWatch temperatuurregistratiesysteem en van PPP, Produce Protection Plus, wat topvriezing voorkomt. Daarnaast bevat de oplegger een Dhollandia onderschuivende laadklep 2000 Kg met een plateaulengte van 1800 mm. Verder bevat de oplegger een liftas op de voorste en achterste as en bindrail in de zijwand.

Herbert Sas Transport & Fruit BV in Dreumel is een logistiek dienstverlener op het gebied van levensmiddelen, AGF, post en stukgoed. Zowel in Nederland als internationaal verzorgen zij 24/7 zowel gekoeld transport als tal van andere soorten goederenvervoer. Naast het transportgedeelte beschikt Herbert Sas ook over een eigen fruitboomgaard.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.