UK: Solent Stevedores neemt fruitterminal SFH over

Solent Stevedores heeft aangekondigd dat het de activa van Southampton Fruit Handling (SFH) in de haven van Southampton heeft overgenomen. SFH werkte al negentien jaar in de haven en had als grote klant de Canarische tomatenexporteurs van Las Palmas.

Stuart Cullen, voorzitter van Solent Stevedores: "Door de uitbreiding van onze activiteiten in de haven, kunnen we het werk van SFH voortzetten, verder bouwen en het volle potentieel exploiteren van de verscheping van versproducten van de Canarische eilanden en Zuid-Spanje. Onze uitstekende relatie met Associated British Ports kunnen we zo ook verder verstevigen."

De goederenbehandelingsoperator die al dertien jaar is gevestigd in Southampton, werkt met stuwadoors, doet aan opslag en de herbehandeling van containervoorraden in Hampshire aan de rivier de Thames en op Guernsey. Cullen: "Doordat onze business is gegroeid, zullen we op zoek gaan naar hoogwaardige mogelijkheden met een laag risico om uit te breiden. Daarin kunnen we onze decennia aan ervaring gebruiken om de marges en effici├źntie te verbeteren."

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.