Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Opening verkoopseizoen Junami

De nieuwe oogst Junami is dit jaar wederom met veel zorg geteeld en geplukt. De appels hebben een mooie rode kleur en de oogst is uitstekend van kwaliteit. De hoeveelheid is zoals verwacht, met een geplande groei ten opzichte van vorig jaar. Junami is verkrijgbaar via The Greenery, Fruitveiling Zuid-Limburg, Koninklijke Fruitmasters, Veiling Zaltbommel en Veiling Haspengouw. "Het uitstekende uitstalleven en bewaarbaarheid betekent ook dat we met Junami een appel hebben die tot laat in het seizoen beschikbaar kan zijn", aldus Ruud Lenssen van Fruitveiling Zuid-Limburg.



Om de naamsbekendheid nog verder te vergroten en daarmee de verkoop van Junami kracht bij te zetten worden er ook dit verkoopseizoen een scala aan promotionele acties in gang gezet. Dit jaar gericht op kennismaking met de smaak. Houd hiervoor de website (junami-appel.nl) en de Facebookpagina (facebook.com/junamibreak) in de gaten. Leuke breaktips, acties, spelletjes, on pack promoties en weetjes & feitjes over de teelt en telers komen voorbij.



Junami heeft een vernieuwd appel stickertje, want Junami wil graag haar fans informeren. Naast het vertrouwde geel-rode Junami logo is er een QR code op het stickertje gekomen. Door de QR code te scannen met bijvoorbeeld een smart phone, kom je op de Facebook pagina van Junami terecht.


Publicatiedatum: