Succesvolle Business Boost Borrel 'To Brand or not to Brand'

Opnieuw was de Business Boost Borrel, op 29 november georganiseerd door Greenport People BV en 4SAR Bedrijfsadvies uit Poeldijk, een succesvolle bijeenkomst voor ondernemers. Centraal stond het concept van 'branding'. Waarom is het belangrijk je bedrijf en product zichtbaar te maken, en hoe pak je dat aan? De Business Boost Borrel nodigt ondernemers uit nieuwe kennis op te doen en ervaringen uit te wisselen.Tijdens de Business Boost Borrel wordt steeds een ander thema belicht. Ondernemers vertellen passievol over een onderwerp dat altijd terug te voeren is op het runnen van een bedrijf. Zoals bergbeklimmen (haal het uiterste uit jezelf) tot slim gebruik (en productie) van energie. Afgelopen vrijdag hield Judith Klute, directeur van ZOZ Concepts, het boeiende betoog 'The Story Behind' over het opbouwen van een merknaam en positioneren van een bedrijf.

Want het klinkt eenvoudig, maar dat is het niet: jezelf zichtbaar maken en onderscheiden. Judith Klute gaf diverse handvatten en tips over deze marketingactiviteit. Waarbij zij de vraag stelde: Wat is het verhaal van jouw bedrijf? Want met een goed verhaal vergroot je de aandacht van consumenten en afnemers. Het verhaal van Judith Klute pakte in ieder geval de volle aandacht van de aanwezigen, die met nieuwe stof konden napraten en netwerken tijdens de afsluitende borrel.

voor meer informatie:
Ferry van Tienen (e-mail)
Greenport People BV
tel.nr (0174) 64 88 05

Of Ruben van den Berg (e-mail)
4SAR
tel.nr (0174) 82 02 30Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.