Driscoll’s doneert 16.761 euro aan Stichting Happy Hippo

Het steunen van goede doelen staat hoog op het prioriteitenlijstje van Driscoll's, helemaal nu Kerst steeds dichterbij komt. Op 28 november overhandigde Driscoll's Managing Director EMEA Theo Houwen een cheque ter waarde van 16.761 euro aan de Bredase Stichting Happy Hippo. Happy Hippo stelt verjaardagsdozen beschikbaar aan kinderen van wie de ouders afhankelijk zijn van de Voedselbank Breda. In een verjaardagsdoos zitten leuke cadeautjes die een verjaardag van een kind compleet maken, zoals: viltstiften, pannenkoeken, ballonnen en leuke traktaties voor op school.

Een nieuw record
Driscoll's zamelde het geld in door afgelopen oktober met 64 personen aan de Bredase Singelloop mee te doen. De deelnemers werkten samen met andere collega's hard om zoveel mogelijk donaties voor het goede doel op te halen. Met een totaalbedrag van 16.761 euro voor Stichting Happy Hippo verbeterden we zelfs de 9.110 euro die we vorig jaar verzamelden. Margriet Oostrom-Huibers, oprichtster van Happy Hippo, was verrast door het grote bedrag dat werd gedoneerd. "Dankzij Driscoll's kunnen we nog verder uitbreiden en meer kinderen een fantastische verjaardag geven."Lokale goede doelen

Theo Houwen Managing Director EMEA bij Driscoll's legt uit: "We willen niet alleen een winstgevende organisatie zijn, maar ook iets kunnen betekenen voor de wereld om ons heen. Ons succes delen met anderen geeft een voldaner gevoel dan alleen maar geld verdienen." Driscoll's heeft voor elke regio een eigen liefdadigheidsteam. De teams co├Ârdineren alle activiteiten voor de (lokale) goede doelen die de organisatie steunt. Met een nieuw jaar voor de deur heeft Driscoll's al een eerste Nieuwjaarsbelofte gemaakt; in het jaar 2014 blijven de medewerkers zich inzetten voor zoveel mogelijk goede doelen.

Driscoll's
Driscoll's is een wereldwijde organisatie gespecialiseerd in veredeling, teelt, verkoop en marketing van zachtfruit, zoals: aardbeien, frambozen, blauwe bessen en bramen. De ontwikkeling van nieuwe rassen is een van onze prioriteiten. Driscoll's rassen staan bekend om hun uitzonderlijke smaak, uiterlijk en conditie en zijn bovendien jaarrond beschikbaar.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.