"Mensen behandelen met respect en waardigheid"

Zuid-Afrika: Indigo Fruit wint People-Award van M&S

Indigo Fruit Farming in Zuid-Afrika is één van de grootste producenten van Nadarcott mandarijnen. Deze won de prestigieuze M&S 'Plan A People-Award' voor de investeringen in medewerkers, gezinnen en de gemeenschap. Volgens de directeur van Indigo was de prijs geweldig om te krijgen. "Het is een voorrecht voor ons bedrijf, de medewerkers en de omgeving. Het geeft ons ook de mogelijkheid om samen te werken met andere bedrijven."Het merk van Indigo is ClemenGold. Volgens de brandmanager van ClemenGold, Michelle Kruger, is het een doel van hun bedrijf om op verantwoordelijke wijze te werken met alle middelen om het beste fruit te leveren. "Wij zijn er trots op geassocieerd te worden met een bedrijf dat mensen behandeld met respect en waardigheid."

"Een project dat Indigo had geïmplementeerd was een Welness programma voor het personeel en een jongerenproject voor kinderen van de producenten en omgeving. De Wellness day leidde tot een hechte dag, goede contacten met diverse culturen en betere werkprestatie. Daarnaast was er nog een jongerenproject Aerials Up, om jongeren weer hoop en geloof in de toekomst te laten krijgen."

For more information:
Michelle Kruger
ClemensGold
Tel: +27 21 880 7033
Email: info@clemengold.co.za
www.clemengold.co.za


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.