3e Team Melius Spinning (+ Meer) Marathon 14 december 2013

Sport mee voor zorg aan mensen met kanker!

In navolging van het grote succes van de afgelopen jaren organiseert Roparun team 120 – Team Melius op zaterdag 14 december 2013 de 3e Team Melius Spinning Marathon + Syngra Bootcamp + Wandklimmen + Try a Dive + Zumba in Wellnesselande te Barendrecht. Nog grootser opgezet, nog professioneler, nog gezelliger! Nodig dus je sportieve en niet sportieve partner, vrienden en kennissen hier ook voor uit!

Roparun Team 120 (Team Melius), waarvan Indicium een grote sponsor is, organiseert een 4 uur durende Spinning Marathon van 11:00 – 15:00uur in Wellnesselande te Barendrecht. Alle opbrengsten zijn voor de Stichting Roparun.

Tijdens deze Spinning Marathon, gegeven door 4 top instructeurs van binnen en buiten Wellnesselande wordt u niet alleen opgezweept door de beste beat en instructeurs, maar zal in het vierde uur de beat life door Pieter worden ingezet voor een echt feestje.

Na de Spinning Marathon + Syngra Bootcamp + Wandklimmen + Try a Dive + Zumba sportieve uitingen gaan de de dag gezellig afsluiten met heerlijke lounge muziek en een goed glas wijn, bubbels en een bierproeverij. Ook valt er van alles te proeven en kunnen mooie wijn- en biercadeaus worden gekocht voor een gezellig avondje. Alle opbrengsten zijn voor het goede doel! Kortom een fantastisch evenement dat je niet mag missen

Meer informatie en inschrijven: klik hier.

Let op! Je inschrijving is pas definitief na het overmaken van je bijdrage op Rabobank nr: (IBAN) NL12 RABO 0340 7662 71, t.n.v. Stichting Melius, onder vermelding van: Team Melius, Roparun, Spinning Marathon 2013

Lukt het niet om aanwezig te zijn bij dit sportieve evenement, dan is het ook mogelijk om een wijnbestelling te doen. Zie bijgaande prijslijst voor het huidige assortiment. Ook hiervan gaat 35% van de opbrengst naar het goede doel toe.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.