Corry Lens loopt Alpe d’HuZes 2014

In de strijd tegen kanker ervaren patiënten en hun dierbaren een groot gevoel van onmacht. Er tegen vechten lijkt zinloos. Kanker is alom tegenwoordig. Stichting Alpe d'HuZes is opgericht om de onmacht die door kanker ontstaat om te zetten in kracht: kracht putten uit emotie. Hiermee zorgen zij ervoor dat er zoveel onderzoek kan worden verricht om de kwaliteit van leven van zowel patiënt als de omgeving zo hoog mogelijk te houden.

"Dit doen ze sinds 2006 door met zoveel mogelijk mensen steeds weer de grenzen van het mogelijke te verleggen. Met een gevoel van trots willen wij u mededelen dat één van deze mensen die de Alpe 'd Huez 2014 gaat lopen, onze moeder en vrouw is", schrijven Eric, Carola en Wim Lens. "Op haar vraag of wij haar willen helpen om sponsoren te vinden, was ons antwoord volmondig JA!:

Deze ziekte moet aangepakt worden. Het kan u en ons ook overkomen. Daarom vragen wij uw steun om de mensen die zich inzetten tegen deze vreselijke ziekte, te helpen hun doel te behalen. Lens Transport steunt Corry Lens. U ook?
Ga dan naar www.opgevenisgeenoptie.nl 2014 (zie bijlage) en steun Corry Lens.
Een klein gebaar is al heel wat waard.

Bij voorbaat dank.

Eric, Carola en Wim Lens


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.