Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Keurmeesterseminar 2013 een succes

Voor de derde achtereenvolgende keer organiseerde N&S het keurmeesterseminar. Dit evenement vond afgelopen donderdag plaats bij Veiling Zaltbommel. De reacties zijn positief en deelnemers reageren enthousiast op hetgeen zij voorgeschoteld kregen. Het eerste deel van het programma is ingevuld door een viertal AGF-specialisten. Iedere productspecialist leidde een discussie over de kwaliteit van de uitgestalde producten op eigen wijze.



Het tweede deel werd ingevuld door de heren van Del Boca Vista. Gefilmde straatinterviews over de toekomst en onafhankelijkheid van de AGF keurmeester waren aanleiding voor een mooi en interessant gesprek. Dit onderwerp sloot af met het op papier zetten van "Loesje" spreuken. De beste spreuk werd beloond met de "eerste Prei" i.p.v. de eerste prijs! De middag werd vocaal afgesloten. Iedere deelnemer werd uitgenodigd het "AGF Keurmeesterlied" uit volle borst mee te zingen.
Een middag die om een vervolg vraagt.



Publicatiedatum: