Transportcentrum Westland 20 jaar

Om transportbedrijven uit de dorpskernen te weren, is 30 jaar geleden het initiatief genomen om een transportcentrum te realiseren. De locatie van dit centrum heeft veel discussie gegeven maar heeft uiteindelijk geleid tot de oprichting van Transportcentrum Westland. Langs de A20, in direct bereik van het havengebied en de snelwegen naar het achterland.

Het transportcentrum Westland heeft zich inmiddels bewezen als professioneel logistiek bedrijventerrein, waar alle denkbare logistieke bewegingen plaatsvinden, zoals transport, om- en verpakken, het verladen en het rijpen van producten. Ook aan de transport aanverwante bedrijven zijn op Transportcentrum Westland gevestigd.

Vorige week donderdag vierde Transportcentrum Westland haar 20 jarig jubileum. De heer Aad van Daalen, mede oprichter van dit agrologistiek bedrijvencentrum, heeft 20 jaar het voorzitterschap vervuld. Voorafgaand aan het jubileum heeft de heer Van Daalen tijdens een ledenvergadering de voorzittershamer overgedragen aan de heer Aris van Daalen. De nieuwe voorzitter continueert het onderstrepen van het belang van een goed functionerende logistieke sector, waarbij aspecten als duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen onderdeel van de bedrijfsvoering zijn. 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.