Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.
U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).
Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!
Je ziet deze popup omdat dit de eerste keer is dat u de site betreed. Als u dit bericht blijft krijgen zet dan alstublieft uw cookies aan
Aureli onthult nieuwe plantaardige ingrediënten op Fi Europe
De meest recente editie van Fi-Food ingredients Europe, de belangrijkste vakbeurs voor leveranciers, distributeurs en inkopers van ingrediƫnten voor food&beverage, vond dit jaar plaats in Frankfurt. Een van de deelnemers was het Italiaanse bedrijf Aureli Mario.
De stand van Azienda Aureli schonk aandacht aan plantaardige grondstoffen, vooral om aan te tonen hoe natuurlijke kleurstoffen kunstmatige toevoegingen kunnen vervangen. Het meel voor het brood wordt gemaakt van plantenvezels.
De stand van Azienda Aureli.
Alessandro Aureli, Marketing & Sales Manager van het bedrijf, legt uit: "Plantaardige breadings (broodkruimels, paneermeel en andere broodproducten) zijn ideaal om meer groenten te introduceren in het dieet van zowel volwassenen als kinderen. Bovendien, omdat het meel verkregen is door het drogen van ruwe grondstoffen, is hun vitaminegehalte bijzonder hoog."
Detail: vissticks met plantaardig paneermeel.
Detail: groentevezels, waaronder wortelvezels, vormen de basis voor paneermeel.
Brood uit plantaardig meel.
Fi-Food wordt elk jaar gehouden in een andere stad en is een must voor ondernemers in de sector.