Tomabel schenkt ruim 6000 euro aan goede doelen

Bij de start van het huidige schooljaar 2013-2014 hield het kwaliteitslabel voor Belgische groenten en fruit Tomabel in samenwerking met de Delhaize-winkels een kindvriendelijke benefietactie voor een goed doel. De nationale steunactie ging hand in hand met een kleurwedstrijd voor de schooljeugd in het basisonderwijs en kreeg een luide weerklank in zowel Vlaanderen als Wallonië. Deze grote respons vertaalde zich in een interessante financiële opbrengst die integraal wordt geschonken aan een educatief project voor langdurig en chronisch zieke kinderen.Tijdens de actieperiode van 1 tot 15 september laatstleden werden 60.480 verpakkingen met Tomabel troskerstomaatjes verkocht in alle Delhaize winkels in ons land. Per verkochte verpakking werd 10 eurocent afgedragen voor het goede doel. De totale opbrengst bedraagt dus 6.048 euro! Dit bedrag wordt integraal geschonken aan twee sociale organisaties. Beide organisaties doen hetzelfde maatschappelijke engagement. De ene in Vlaanderen, de andere in Wallonië.

Bij de keuze van de twee sociale organisaties werd bewust aandacht geschonken aan de kinderen die op 1 september nog niet naar school kunnen gaan door ziekte of revalidatie. Daarom gaat de opbrengst van de benefietactie 'Back to School' naar:

BEDNET vzw - Bondgenotenlaan 134 bus 4 - 3000 LEUVEN
016/20 40 45 – www.bednet.be - info@bednet.be

Take Off-asbl Avenue du Bourget 42 1130 Brussel
02/339.54.48 of 02/339.4.88 (tijdens kantooruren)
info@takeoff-asbl.be

Tomabel ontstond in 1996 als een kwaliteitslabel voor tomaten. De Tomabel familie breidde doorheen de voorbije jaren systematisch uit. Het assortiment bestaat momenteel uit Tomabel tomaten, Tomabel aardbeien, Tomabel babyleaf en Tomabel slaspecialiteiten zoals triosalad en veldsla, Tomabel champignons en oesterzwammen.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.