Almeco verdeelt optische controlesystemen

Almeco introduceert de optische controlesystemen van Pygsa in de Benelux en Frankrijk. Deze vision systems controleren met hogeresolutie-camera's of de producten en hun verpakking voldoen aan bepaalde voorwaarden. Zo kunnen deze systemen bijvoorbeeld het niveau van de vloeistof in een fles controleren of tekst op labels lezen en controleren.

Het paradepaardje van Pygsa is het 360 Label-systeem. Dit systeem gebruikt tot 7 kleurencamera's met een 5 Megapixel-resolutie en maakt een 360° foto zodat het volledige product in beeld gebracht wordt. Zo maakt het niet uit in welke richting de producten georiënteerd zijn. Het controlesysteem kan vanuit alle richtingen de voorwaarden controleren en eventuele fouten eruit halen. Daarnaast heeft Pygsa ook eenvoudigere systemen die enkel een bepaalde parameter controleren. Met het Check-level systeem bijvoorbeeld, wordt het niveau van afvullen nauwkeurig gecontroleerd.
Het Ronair droogsysteem vindt de weg naar Spanje

Almeco verdeelt al langer luchtmes-droogsystemen en brengt sinds 3 jaar de Ronair op de markt. Met deze universele droger kunnen diverse verpakkingen op een efficiënte manier gedroogd worden. Deze droger werd door Almeco reeds bij verschillende producenten in de voedingssector in België, Nederland en Frankrijk geïnstalleerd maar met Pygsa mikt Almeco nu ook op de Spaanse markt. Pygsa is bovendien een collega-distributeur van de ACI-producten net zoals Almeco.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.