LBP Rotterdam opnieuw gecertificeerd

Met een score van 98,5% heeft LBP Rotterdam voor het tweede jaar in successie de audit voor een aantal van zijn certificeringen doorstaan. Opnieuw is de logistiek dienstverlener uit Maasdijk, gespecialiseerd in de afhandeling van exotisch fruit, gecertificeerd voor BRC en ILS hoger niveau. Daarmee is tenminste tot de volgende controle de voedselveiligheid bij LBP Rotterdam gewaarborgd. Ook is LBP zich de afgelopen tijd, nog meer dan het al deed, zich gaan toeleggen op Value Added services.

LBP Rotterdam ziet in de additionele dienstverlening niet slechts een toevoeging aan het bestaande pakket maar durft zelfs te stellen dat de toekomst voor een belangrijk deel in dat facet van het werk zal gaan liggen. "Natuurlijk blijft ons logistieke werk, dat we al 20 jaar doen, ons uitgangspunt want daar zijn we ook goed in. Maar daarnaast is de vraag naar ompak- verpak, klein verpakken en uitzoekwerk zo groot geworden dat we aan die vraag inmiddels in ruime mate kunnen voldoen", zegt Anton Filippo van LBP. "Dat was ook reden voor ons om onze bestaande faciliteiten aan te passen waarvan de nieuwbouw inmiddels van start is gegaan."

"Je ogen sluiten voor dat wat door de markt gevraagd wordt is onverstandig" zegt Filippo "met ons team van professionals gaan we dus met vertrouwen stappen maken die de toekomst van LBP verder moeten waarborgen."

20 jaar
LBP Rotterdam, opgericht op 1 januari 1994, viert in 2014 weer een feestje.
In het 20-jarig bestaan heeft het zich weten te profileren en handhaven als een specialist in de afhandeling, inklaring, op- en overslag en distributie van exotisch fruit vanuit alle uithoeken van de wereld. Anton Filippo: "Exoten blijven altijd ons primaire aandachtspunt waarbij we uiteraard onze ogen niet sluiten voor de afhandeling en opslag van andere fruitsoorten. De tijden zijn anders dan 10 jaar geleden dus ook wij zullen onze ogen open moeten houden voor ontwikkelingen en kansen in de markt. Dat is de enige manier om op deze wijze te kunnen voortgaan."

Het door LBP zelf ontwikkelde voorraad informatie systeem geldt daarnaast al jaren tot het beste dat er op dit gebied in de wereld te vinden is en waarmee het zich ook al jaren weet te onderscheiden. "De ontwikkeling van ons systeem is al jaren aan de gang en zal zo lang we actief zijn ook nooit stoppen. Samen met onze klanten weten we door steeds kleine veranderingen het systeem altijd weer een stukje beter te maken. Dat we hiermee een uniek systeem in handen hebben, dat stond voor mij al jarenlang vast", aldus de zegsman van Logistic Business Partners.

Voor meer informatie:
LBP Rotterdam
Anton Filippo
Honderdland 50,
2676 LS Maasdijk
Tel: 0174 - 530545
afi@lbprotterdam.nl
www.lbprotterdam.nlPublicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.