Onderzoek paprika's in het winkelschap in nieuwe Primeur

Roamler biedt retail en leverancier snel en grootschalig schapinformatie

In het verleden stuurden bedrijven mystery guests langs winkels om te controleren of hun product goed aan de man gebracht werd. Tegenwoordig gaat dat sneller en werken retailers en leveranciers samen met een groep smartphonebezitters, die direct antwoord geven op hun vragen. Wordt de prijs juist weergegeven? Wordt het promotiemateriaal ingezet en wordt het product aanbevolen naast of boven de concurrent? De app van Roamler wordt door tal van retailers en leveranciers ingezet. Zo zijn siertelers van FloraHolland razend enthousiast. Alleen de AGF-sector blijft vooralsnog achter in deze ontwikkeling.

"Leveranciers hebben hierdoor een concrete aanleiding om met de retailer in gesprek te gaan. Overigens lossen wij niets op, maar bieden we de klanten een tool aan om met hun afnemer in gesprek te gaan. Iedere productgroep heeft wel een 'probleem', of dat nou de prijs, kwaliteit of beschikbaarheid is", vertelt oprichter Martijn Nijhuis. "Het idee is dat we voor de opdrachtgevers heel snel, grootschalig en heel flexibel en goedkoop informatie uit het veld kunnen halen. Voor een basisopdracht betaalt de klant zo'n tien euro per winkelbezoek en dit wordt wat hoger naarmate de complexiteit toeneemt."

Roamler explanimation from Roamler on Vimeo.

Om de mogelijkheden voor de AGF-sector te tonen, deed Roamler in week 43 exclusief voor Primeur een onderzoek naar paprika's in het winkelschap. Wil je het hele artikel lezen en het onderzoek bekijken? Neem nu een jaarabonnement op Primeur en wij sturen het november-nummer nog gratis op!

Voor meer informatie:
Christiaan Rijnhout
Roamler
Haarlemmerstraat 121 II
1013 EN Amsterdam
christiaan.rijnhout@roamler.com
M: +31 642417720
W: www.roamler.com

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.