Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Wij zijn vraag en aanbod tegelijk"

Smets Food Trading vanaf april actief vanuit Sittard



Tholen - Na jarenlang werkzaam geweest te zijn in het familiebedrijf P. Smets & Zonen in Geleen heeft Peter Smets er dit voorjaar voor gekozen een agentschap te starten in Sittard, gespecialiseerd in de import en export van groenten en fruit. Zowel de inkoop bij de producent als de verkoop en transport naar de klant wordt verzorgd. "Wij zijn vraag en aanbod", verklaart Remco Vijghen van Smets Food Trading.



"Door jarenlange ervaring opgedaan in het familiebedrijf beschikt Peter over een groot netwerk van producenten in geheel Europa waardoor bijna ieder gevraagd product geleverd kan worden in iedere gewenste verpakking en hoeveelheid. Wij zorgen voor het hele proces van inkoop bij de teler tot het transport bij de klant. Men kan bij ons agentschap aangeven naar welke producten men op zoek is en wij gaan op zoek en onderhandelen voor de klant. Ook doen we transportbemiddeling in Italië", vertelt Remco. "We hebben de afgelopen maanden veel handel geïmporteerd uit Italië, Frankrijk, Spanje en Griekenland."



De klanten van Smets Food Trading zijn hoofdzakelijk Nederlandse groothandelaren. "Door een groot netwerk van betrouwbare transporteurs worden de producten snel aangeleverd. We bieden zowel onze producenten als klanten het hele pakket aan en dat werpt zijn vruchten af. De eerste maanden zijn boven verwachting verlopen. Zo inventariseren wij na levering naar de tevredenheid van onze klanten, want tevreden producenten, klanten en transporteurs zijn ons doel. Die ingeslagen weg willen we de komende periode graag continueren."



Voor meer informatie:
Remco Vijghen
Smets Food Trading
Tel: 0031-(0)858900067
remco@smetsfoodtrading.com