Van Dijck Groenteproducties centraliseert activiteiten

Een Nederlandse supermarktketen wordt al jarenlang beoordeeld als de beste supermarkt in groente & fruit. Een drijvende kracht achter deze groentes is Van Dijck Groenteproducties. Om de toekomstige groei aan te kunnen, heeft Van Dijck uitgebreid van 5 decentrale vestigingen naar 1 centrale vestiging met in totaal 25.000m2 aan nieuwe productie- en opslagfaciliteiten en state-of-the-art machines. 

"We groeiden jaar na jaar sterk door, terwijl tegelijkertijd onze kwaliteit steeds beter werd. Dit bleef niet onopgemerkt, waardoor we nu nagenoeg geheel Europa beleveren. De benodigde, substantiële financiering om te kunnen groeien bleek aanvankelijk minder makkelijk te vinden dan gedacht.", aldus directeur Peter van Dijck. "Maar nadat wij de hulp van MIND HUNTER hadden ingeroepen, is dat snel daarna toch gelukt. Een lange lijst van potentiële investeerders werd al snel teruggebracht tot drie, waarna we samen met onze huisbankier hebben gekozen voor de partij met de beste strategische fit."

"Het was erg prettig werken met Van Dijck Groenteproducties", zegt Patrick Leers Managing Partner van MIND HUNTER Corporate Finance en het investeringsfonds MIND HUNTER Participations. "Een no nonsens cultuur met mensen die weten waar ze het over hebben. Dan zie je dat investeerders nog steeds veel interesse hebben in de Hollandse voedselindustrie, 'de oude economie'. Sommige internationale analisten noemen voedselproductie zelfs het beroep van de toekomst."

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.