Jive en Vivaldi

FF-1003 en FF-1005 hebben een naam

In de reeks van succesvolle muziek- en dans gerelateerde aardbeirassen introduceert Fresh Forward haar jongste telgen: Jive en Vivaldi.

Jive is een late eenmaaldrager met grote, stevige en sterk glanzende, oranjerode aardbeien. Deze goed gevormde en aantrekkelijke vruchten zijn voor een laat ras bijzonder. Jive maakt grote, vlezige vruchten, die voller smaken dan vruchten van de
meeste andere aardbeirassen. De vruchten zijn uniform van vorm en doorgaans langwerpig. De eerste vruchten kunnen een enigszins afgeplatte brede punt hebben. Jive is met name interessant voor een gekoelde teelt of een teelt op stellingen in de zomer. Dankzij zijn langzame afrijping, het niet of nauwelijks doorkleuren, zijn stevigheid en hoge productie is Jive de beste keus voor een teelt onder warme omstandigheden.

Vivaldi is een middentijds rijpende eenmaaldrager met zeer sterk glanzende, stevige, felrode aardbeien met een bijzonder goede bewaarbaarheid. De zeer aantrekkelijke, smakelijke vruchten zijn niet gevoelig voor drukplekken. De kwaliteit van de bloemen
van Vivaldi is goed. De bloemen zijn middelgroot en produceren voldoende stuifmeel, waardoor het percentage misvormde vruchten laag is. De oogst is gemiddeld twee dagen vroeger dan die van Sonata. Vivaldi is vooral geschikt voor de vroege teelten in kas en tunnel, stellingenteelt en de normale vollegrondsteelten.

Op woensdag en donderdag 20-21 november 2013 vindt de beurs in Karlsruhe plaats.
Fresh Forward is hierbij aanwezig. Op deze dag willen wij de aandacht vestigen op onze nieuwe rassen. Wij nodigen u van harte uit in onze stand in Halle 1- Gang D - Stand-Nr. 17.

Voor meer informatie over Jive en Vivaldi kunt u contact opnemen met Fresh Forward: telefoon +31 344 693 314.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.