Om aan de groeiende consumptie-eisen te voldoen

Rusland: samenwerking Crown Food en Bonduelle nieuwe verpakkingslijn

Crown Food Europe is een samenwerkingsverband aangegaan met de Bonduelle Group om een nieuwe verpakkingsproductielijn te installeren in de fabriek Novotitarovskaia in Krasnodar Krai, Zuid-Rusland.

De Russische consumptie is de laatste vijf jaar toegenomen, niet een weinig gedreven door internationale bedrijven zoals Bonduelle. Het merk is al meer dan tien jaar aanwezig in de Russische markt, toen Bonduelle in 2004 besloot zijn eerste Russische fabriek te openen in Krasnodar Krai. In 2012 verwierf Bonduelle de Russische exploitaties van de Franse Agrarische Centrale Coöperatie Bretonne (CECAB), waarmee het een tweede fabriek in Timashevsk aan zijn portfolio toevoegde. Vandaag de dag is het bedrijf een leidend merk van ingeblikte groenten in Rusland.

"Omdat de Russische consumptie blijft groeien, is het essentieel om ervoor te zorgen dat onze exploitaties zo efficiënt mogelijk lopen", aldus Hervé Caroff, manager van Bonduelle Rusland. "Doordat Crown onze conservenblikken produceert, heeft ons bedrijf de kans de flexibiliteit, service en productlevering te verbeteren."

Door de verpakkingslijn kan Crown Bonduelles productieproces en de voorraadketen in de fabriek in Novotitarovskaia stroomlijnen, wat hen helpt de logistiek te inventariseren en te verbeteren. De lijn is sinds augustus 2013 in werking en vervaardigt blikken om maïs en erwten in te verpakken.

Met het toevoegen van de lijn in Novotitarovskaia wordt ook de eigen aanwezigheid van Crown in Rusland uitgebreid. Het bedrijf opende als eerst een faciliteit in Timashevsk in Zuid-Rusland, in 2003.

Source: worldpressonline.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.