Assortiment compleet met Elefant citrus bij Willem Dijk AGF

Afgelopen donderdag is Willem Dijk AGF weer van start gegaan met Navelina van Elefant. Het is een midden/klein pakstation waar met veel zorg en vakmanschap wordt gewerkt aan een prima product. Afgelopen seizoen hebben veel klanten van Willem Dijk AGF nog een bezoek gebracht aan Elefant. Onder de indruk hebben deze klanten kunnen zien wie en wat Elefant doet op gebied van citrus.


Willem junior met de nieuwe oogst van Elefant

Het totale proces werd zichtbaar in dit overzichtelijke pakstation. "We beginnen met Navelina in de 15kg hout en de verpakte 10x2kg netten. Later dit seizoen gaan we over op late rassen (navel-late, salustiana en natuurlijk Valencia late). Later deze maand gaan we weer over op de luxe 10 kg verpakkingen. De vooruitzichten zijn ook dit jaar weer prima. Wel krijgen we een periode met minder echt grote maten", zegt Ronnie Moorman

"Afgelopen weekend zijn we nog in Spanje geweest om het komende seizoen te bespreken en hebben we nog een bezoek gebracht aan een pakstation gespecialiseerd in mandarijnen voor een zo compleet mogelijk assortiment!"

Voor meer informatie:
Ronnie Moorman
Willem Dijk AGF
ronnie@willemdijk.nl
Tel: 053-4864742
www.willemdijk.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.