Van den Bos Freshpartners opent modern koelhuis op ABC Westland

Van den Bos Freshpartners, onderdeel van de Van den Bos Groep uit Honselersdijk, heeft per 1 november 2013 een volledig gerenoveerd koelhuis in gebruik genomen op het Agri Business Centre Westland te Poeldijk. De Van den Bos Groep heeft zich hiervoor versterkt met een aantal medewerk(st)ers met een ruime ervaring en netwerk in de gekoelde op- en overslag van AGF-producten. De Van den Bos Groep is van oorsprong gespecialiseerd in de internationale verkoop en gekoelde op- en overslag van leliebollen. De uitbreiding past in de strategie van de groep zich verder te ontwikkelen als logistiek service provider en daarmee gebruik te maken van de in de groep reeds aanwezige capaciteit en expertise.

Faciliteiten en diensten
Van den Bos Freshpartners beschikt op de nieuwe locatie over 2.500 palletposities, verdeeld over 21 verschillende koelcellen. Deze zijn grotendeels voorzien van vloerverwarming voor een optimale beheersing van temperatuur (-2¨C tot +20 ¨C) en luchtvochtigheid. Door de grote variatie aan koelcellen en daarmee koelregimes, is het mogelijk een zeer breed pakket producten gescheiden onder optimale omstandigheden op te slaan en te verwerken.

Van den Bos Freshpartners biedt een volwaardig pakket aan diensten, waarbij een klant naar keuze de logistieke afhandeling gedeeltelijk of geheel kan uitbesteden. Dit betreft o.a.: gekoelde op- en overslag, cross docking, douane afhandeling, KCB inspectie, container- en distributietransport, verpakken, ompakken, sorteren en kwaliteitscontrole.

Voor meer informatie:
Van den Bos Freshpartners B.V.
René Tunker, manager operations
ABC Westland 401
2685 DE Poeldijk
Tel: +31 (0)174 – 612110
Mob: +31 (0) 6 - 20132763
freshpartners@vandenbos.com
www.vandenbosfreshpartners.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.