Cerisa.nl legt passie voor kersen vast

In een korte film werden de verschillende groeistadia in de Cerisa kersen boomgaarden vastgelegd. De beelden werden op diverse momenten in het groeiseizoen gefilmd met als doel de beleving rondom de kersenteelt in zijn algemeenheid te vergroten en de passie van het Cerisa team voelbaar te maken. De film is te zien op de vernieuwde website van Cerisa: www.cerisa.nl. Het Cerisa team wilde hun passie voor kersen graag vastleggen in een film. Ambassadeur Sjaak Walraven: "Je weet zelf wat die passie voor kersen is, maar als je dat kunt overbrengen op mensen, ja, dat is een van de grootste kicks die je kunt krijgen."


met behulp van de Layar app, verwijst deze foto direct naar de website van Cerisa.

Opnames
In maart 2013 werden de eerste opnames gemaakt. Van de bloemknop die uit loopt tot en met het handmatig verpakken van het product in de doos. Top chef Paul van Staveren, ambassadeur van Cerisa, presenteert in de film zijn passie voor de Cerisa kers. "Ik ben er erg trots op dat ik dit pracht product mag promoten," aldus van Staveren.

Cerisa
Alleen het allerbeste mag Cerisa heten. De kersen worden met zorg geteeld. De grootte van een Cerisa kers is minimaal 28 mm of groter en mooi van vorm. De kers is optimaal aan de boom gerijpt. Hierdoor is de Cerisa kers subliem van smaak, donkerrood tot zwart van kleur en glanst zomers vers. Jaarlijks wordt er met een Limited Edition gewerkt. De Cerisa kersen zijn jaarrond verkrijgbaar bij Rungis.

Zoomworks
De film is gemaakt door videomarketingbedrijf Zoomworks uit Deventer.
Gebruik bijgevoegde Layar afbeelding om de film op de website www.cerisa.nl te bekijken.
 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.