Directiewisseling bij Still Intern Transport

Op 1 januari 2014 is Jean-Paul Dubois de nieuwe directeur van Still Nederland. Dubois krijgt hiermee de verantwoording over de Still-activiteiten in de gehele Benelux, want hij is reeds directeur voor België en Luxemburg. Scheidend directeur Vincent Halma zal vanaf 1 januari vicepresident marketing zijn voor de KION Producten in de Verenigde Staten. De Kion Group is de beursgenoteerde moedermaatschappij van de heftruckmerken STILL, Linde, Baoli en Voltas.

Met de benoeming van Jean-Paul Dubois (1962) tot directeur van Still Nederland wil Still het succes in de Benelux verder uitbouwen. De verkoop en service van Still hef- en magazijntrucks is traditioneel sterk in de Benelux. Door het bundelen van elkaars krachten en gebruik te maken van de beide professionele teams wil STILL dit succes vergroten.

Geen integratie
Jean-Paul Dubois benadrukt dat de centrale aansturing van de activiteiten in de Benelux geen integratie betekent van beide Still-organisaties. "Deze blijven ongewijzigd en behouden hun eigen identiteiten. Wel zien we belangrijke synergieën om de klanten beter van dienst te kunnen zijn. We beschikken samen over een breder inzetbare huurvloot en zullen bijvoorbeeld ook logistieke voordelen hebben bij de transporten vanuit de fabrieken naar onze landen."
 
Ander voordeel van de benoeming van Jean-Paul Dubois is de gerichte focus die hij kan hebben op Still-activiteiten in de Benelux. Vincent Halma was, naast directeur Still Nederland, ook verantwoordelijk voor verkoop- en servicevestigingen in Europa (exclusief Duitsland, Frankrijk en Italië). Deze functie wordt nu overgenomen door Oliver Conrad, de huidige directeur van de verkoop- en servicevestiging van Still Duitsland.


Vincent Halma (rechts) draagt per 1 januari 2014 het directievaandel van Still Nederland over aan Jean-Paul Dubois
 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.