Dodelijke spinnen op bananen uit de supermarkt

In Londen kreeg een vrouw onlangs de schrik van haar leven. Consi Taylor kocht in een supermarkt een tros bananen en haalde daarmee nietsvermoedend dodelijke spinnen in huis, zo meldt de Luxemburgse website luxprivat.lu.
 
Al toen Taylor met de vruchten thuis kwam vermoedde zij dat er iets niet goed was. Ze zag namelijk witte vlekken op de bananen. Haar eerste gedachte: "Oh, ik heb beschimmelde bananen gekocht!" Maar toen de vrouw wat preciezer naar de witte vlekken keek zag zij dat de witte puntjes spinnen waren. Van schrik liet zij de bananen vallen waardoor de minispinnen de vrijheid kregen. Ze kropen over de tafel, over het tapijt, en verdeelden zich door de hele woning.
 
Maar het werd nog erger: Taylor (moeder van twee kleine kinderen) stuurde foto's van de spinnen naar een ongediertebestrijder. En deze sloeg direct alarm. Het ging namelijk om Braziliaanse bananenspinnen! Deze horen tot de giftigste soorten ter wereld, hun beet kan dodelijk zijn. De ongediertebestrijder kwam in actie, wetende dat alles snel moest gaan. Het gezin werd in de tussentijd drie dagen lang geëvacueerd en moest in een hotel verblijven. 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.