Unieke opening seizoen met gezellige receptie

Fortuna Frutos toast op Spaans en Canarisch importseizoen

Tholen - Op dinsdagavond 12 november vond in de loods van Opticool Logistics een unieke opening van het Spaanse en Canarische groenteseizoen plaats. Fortuna Frutos is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in tomaten en komkommers vanuit de Canarische Eilanden en Spanje en heeft sinds september 2013 het assortiment uitgebreid. Fortuna Frutos heeft een 2-tal loodsen van Opticool Logistics tot haar beschikking voor de Canarische producten en de Spaanse producten worden gelost op ABC Westland te Poeldijk. Gasten konden genieten van een hapje en een drankje tussen de uitgestalde tomaten en andere groenten. Het team van Fortuna Frutos verwelkomde de gasten en er heerste een gezellige sfeer.


Het team van Fortuna Frutos buiten op de kade met de verschillende producten en merken die het bedrijf biedt

Gert-jan Slobbe vertelt: "Dit is de eerste keer dat we op deze manier het seizoen openen. Zo ontmoeten we onze relaties in een andere setting en het is goed om bij de start van het seizoen bij te praten. Wat de situatie van de markt betreft: we hopen dat dit voor de producenten snel verbetert, want de marktsituatie voor zowel de tomaten alsook de andere groenten is matig maar ook inherent aan de tijd van het jaar."

Voor meer informatie:
www.fortuna-frutos.com


De loods ligt in de haven van Rotterdam


Er stonden lekkere hapjes klaar


André Rinkel van Arimar en Antonio Oken (Opticool)


Het nieuwe merk X'quisite

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.