Namibië: Capespan Namibië neemt druivenbedrijf over

Capespan Namibië heeft met succes de onderhandelingen afgerond met de Namibian Grape Company (NGC) om haar bestaande management en marketing uit te breiden met mensen van Capespan. Met de overname van het tafeldruivenbedrijf voegt Capespan 114 hectare toe aan de bestaande 360 ha.

Directeur André Vermaak: "De voordelen van deze overeenkomst zijn groot. Niet alleen is de deal goed voor Capespan, maar van groter belang is de waarde voor Namibië en haar bevolking. Sinds de eerste overeenkomst heeft Capespan bewezen dat het model succesvol is. We zijn vastbesloten om van NGC een grootschalige tafeldruifproducent te maken. We willen de Namibische druiven als een wereldwijd merk uitrollen vanwege de uitstekende kwaliteit en de grote vraag."Capespan ziet meer voordelen. Afgezien van het feit dat Namibische druivenplantages vrij zijn van plagen en ziekten, valt er meestal geen druppel regen tijdens de oogst. Dit maakt de regio ideaal voor druiventeelt. Politieke stabiliteit in het land is een ander pluspunt.

Meer informatie:
Adéle Ackermann
Capespan
Tel: +27 21 912 1718
Fax: +27 21 912 1770
E-mail: adele@cgl.co.za

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.