"Marc Brouwer: "Momenteel druk met uitfasering Windows XP"

M.BitZ automatiseerder van steeds meer AGF-bedrijven

Tholen - Marc Brouwer uit Krabbendijke startte in 2006 het bedrijf M.BitZ, gespecialiseerd is in het aanleggen, onderhouden en uitbreiden van ICT-netwerken. De laatste jaren is het bedrijf voornamelijk actief voor MKB-bedrijven, zoals bijvoorbeeld de nabijgelegen uien- en hardfruitbedrijven. AGF-klanten zijn onder meer Fruvo, Farm Pack, Bowa en FPZ, maar ook aanverwante bedrijven als Murre Techniek."Het doel van ons bedrijf is om als externe systeembeheerder MKB-bedrijven te helpen met het op orde houden van hun netwerk of dit nou gaat om één of twintig computers. We willen meer zijn dan alleen leverancier, waarbij we continue de systemen monitoren en advies geven als de situatie daarom vraagt. Daar is een groeiende vraag naar. We zitten inmiddels in ons tweede pand en hebben hier standaard zeven man lopen."

Een voorbeeld van een systeem dat M.Bitz heeft geleverd, is een industriële computer, die naast een sorteerlijn geplaatst kan worden, zodat een ERP-pakket direct bij een sorteerlijn ingevoerd kan worden. Maar we leveren ook zaken als bekabeling. "Uiteindelijk leveren we onze klanten een totaaloplossing op het gebied van automatisering. Wij houden de totaalcontrole over het bedrijf door middel van onze monitoringsoftware. De grootste uitdaging voor ons is om een netwerk van een klant zo optimaal mogelijk te beheren tegen zo weinig mogelijk kosten", zegt Marc.Een actueel item is nu dat bedrijven voor 1 april 2014 Windows XP moeten verlaten, omdat dit niet wordt ondersteund. Daar zijn we nu heel druk mee. Niet alle bedrijven zijn van die noodzaak overtuigd en denken dat het wel blijft draaien, maar die ontvangen straks gewoon geen updates meer."

Voor meer informatie:
M.BitZ Business IT Zeeland
Oude Rijksweg 19h
4413 NK Krabbendijke
T 0113 - 501414
m.brouwer@mbitz.nl
www.mbitz.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.