Rogier Fakkeldij benoemd als inkoper bij MAXXAM

Rogier Fakkeldij (33) treedt per 1 november in dienst van de collectieve inkooporganisatie MAXXAM te Ede. Hij krijgt de functie van Inkoper. Rogier zal rapporteren aan Hans-Peter Kok, Inkoop Directeur.

MAXXAM verzorgt de inkoop voor de bij haar aangesloten grossiers, zijnde: Hanos Nederland, Lekkerland Nederland, Makro Nederland, Coöperatieve Vereniging Pascal-Ede die bestaat uit Horesca Nederland en TopClass Group, Vereenigde Hollandsche Compagnie (VHC) en Deli XL.

De komst van Rogier Fakkeldij is volgens Hans-Peter Kok van groot belang om de groei- en inkoopdoelstellingen van MAXXAM te kunnen realiseren. Deze zijn erop gericht te zorgen voor concurrerende inkoopcondities voor haar leden. Door zijn ervaring zal Rogier Fakkeldij een positieve bijdrage leveren aan het realiseren van de genoemde doelstellingen.

Rogier Fakkeldij heeft het afgelopen jaar gewerkt bij Maxxam lid Hanos. De laatste 3 jaar hiervoor werkte hij als inkoper voor Supertrade. Rogier begon zijn carrière bij Superunie.

Rogier Fakkeldij wordt toegevoegd aan het ervaren inkoopteam van MAXXAM bestaande uit de inkopers Hans van der Struik, Nico Kappert en Frans Gockel en de inkoopassistentes Frauke Schuurman en Corline Borgers.
Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.