Albert Heijn introduceert stamppotgroenten met een twist

Nog even en de winter staat weer voor de deur. Tijd voor heerlijke stamppotten! De oude, vertrouwde oer-Hollandse boerenkool-, andijvie- en zuurkoolstamppotten kennen we allemaal. Heerlijk! Maar verandering van spijs doet eten. Daarom hebben de smaakexperts van Albert Heijn drie verrassende stamppotgroenten met een smaakvolle twist ontwikkeld: Boerenkool met rode paprika, rode ui en rode peper, andijvie met radicchio en tomaat en Groene kool met prei en oranje peen. Herkenbaar, maar net even anders. Aardappelen en rookworst of spekjes erbij en in een handomdraai zet je een lekkere en gezonde maaltijd op tafel.Stampvol nieuwe ideeën
Albert Heijn vroeg haar smaakexperts om op basis van drie oer-Hollandse stamppotgroenten verrassende en vernieuwende mixen te creëren. De experts hebben groenten gecombineerd die elkaar qua smaak aanvullen en versterken, zoals het bittere van andijvie en radicchio met de frisse smaak van tomaat. En koolsmaken, zoals boerenkool en groene kool, met het lekkere zoete van peen, paprika en rode ui én met juist het licht pittige van prei en rode peper. Deze verrassende combinaties hebben geleid tot drie nieuwe, heerlijke stamppotgroenten met een originele twist!

Verkrijgbaarheid
De nieuwe AH stamppotgroenten zijn in de meeste AH winkels verkrijgbaar en via Albert.nl. De mix van groenten is verpakt in zakken van 400g (Boerenkool, Groene kool) of 300g (Andijvie) en goed voor een heerlijke maaltijd voor 2-3 personen. De prijs bedraagt € 1,99 per zak.
 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.