Monaghan Mushrooms ontvangt Fair Produce NL Keurmerk

De operationele divisies van Monoghan Mushrooms in Nederland hebben het Fair Produce NL Keurmerk ontvangen van de Stichting Fair Produce Nederland. Het keurmerk garandeert dat de producten van het bedrijf zijn gekweekt door medewerkers die eerlijk zijn behandeld, een goed loon hebben ontvangen dat in overeenstemming is met Nederlandse wet- en regelgeving, toegang hebben tot goede huisvesting en werken onder goede arbeidsomstandigheden.

"Sinds wij de operatie van deze divisies hebben overgenomen van het voormalige Prime Champ, staat het welzijn van onze medewerkers bovenaan onze agenda", verklaart Monoghan Mushrooms oprichter en CEO Ronnie Wilson. "Keurmerken zoals Fair Produce NL, die hogere eisen stellen dan wettelijk noodzakelijk, zijn niet alleen moreel maar ook zakelijk de juiste keuzes."

Monaghan Mushrooms heeft drie divisies in Nederland, die allemaal het Fair Produce NL Keurmerk hebben ontvangen: Monaghan Champignons , Monaghan Sales en MPC Nederland. Hiermee zijn het tevens de eerste Nederlandse producenten die met succes de aparte keuring van de Stichting Fair Produce Nederland op het gebied van huisvesting hebben gevolgd en doorstaan.

Over Monaghan Mushrooms:

Monaghan Mushrooms is een één van de grootste champignonbedrijven ter wereld. Het is in 1981 opgericht in Ierland door R.C. Wilson en heeft inmiddels 4.000 medewerkers, waarvan 500 in Nederland. Het exporteert verse champignons naar Duitsland, Frankrijk en Engeland. Monaghan Mushrooms heeft divisies in zes landen, te weten Ierland, Groot Brittannië, Nederland, België, Duitsland en Canada.

www.monaghan-mushrooms.com

 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.