Goodmorning’s kleinste kamertje bekroond

Directeur John van der List van Uitzendbureau Goodmorning en Eefke Bierbooms, Facilitair Manager van Koweli verhuurmakelaar hebben deze week de oorkonde voor het Beste Toilet van Nederland in ontvangst mogen nemen. Het openbare toilet van Stella Maris, pension voor arbeidsmigranten, is veruit het schoonste kleinste kamertje wat Nederland heeft.

Jaarlijks organiseert Service Management het Nationale Toiletonderzoek. Samen met Tork, producten en diensten op het gebied van hygiëne en reiniging, voerde Service Management een steekproef uit in 150 openbare, Nederlandse toiletten.


Op de foto reikt Renee Remijnse, Benelux Marketing Manager van Tork (rechts) het certificaat van het Nationaal Toiletonderzoek uit aan Facilitair Manager Eefke Bierbooms van Koweli.

Het bekroonde closet bevindt zich in een voormalig klooster Stella Maris in Welberg waar Goodmorning een luxe huisvesting voor arbeidsmigranten verwezenlijkte. Het klooster compleet met klokkentoren ziet er in één woord prachtig uit en is voorzien van alle gemakken en luxe. Zo beschikt het pension over een fitnessruimte, bar, restaurant, buitenterras, visvijver en zelfs een wellnessruimte. "We willen het beste voor onze medewerkers uit Polen en Roemenië die hier, ver van huis, in een breed scala van bedrijven van tuinderijen tot in de haven van Rotterdam werkzaam zijn. Dit is dan ook ons visitekaartje", zegt Van der List. "We hebben als uitzendbureau een voorbeeldfunctie, ook in het teniet doen van de vooroordelen die over arbeidsmigranten bestaan". Daar passen bijzondere, goede, voorzieningen bij.

Dubbel en dwars verdiend
Het toilet is zowel met het laagst aantal bacteriën als met de hoogste schoonbeleving beoordeeld. Blij verrast is Goodmorning met de titel van schoonste toilet van Nederland. Het stak dan ook met kop en schouders boven de rest van de 149 toiletten uit. Bierbooms, werkzaam voor Koweli als beheerder van Stella Maris: "Tweemaal per dag wordt het toilet hier schoongemaakt. We vinden het belangrijk dat er niets op de hygiëne is aan te merken. Het moet gewoon goed zijn". Ook wat betreft beleving kan het kleinste kamertje zich meten met gestileerde varianten in hotels en restaurants. Van der List: "Ik ben perfectionistisch. Alles moet in orde zijn. Mensen moeten respectvol en goed behandeld worden. Daarnaast is juist belonen en faciliteren van belang. Zo ontstaat er een win-win situatie. Ze moeten het hier naar hun zin hebben."

www.goodmorning.eu

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.