Egypte: Seatrade tekent voor levering Emcocal aardbeien

De Seatrade Group vertegenwoordigt een aantal bedrijven inEgypte, de VK en de VS. Onlangs tekende Seatrade Egypt een licentieovereenkomstmet het Amerikaanse Emcocal om voor hen aardbeien te telen en te distribueren.


Het bedrijf is gespecialiseerd in citrus, aardbeien en uien. Seatrade Egypte is de belangrijkste exporteur in de regio El Qualyoubeya voor de Emcocal aardbei en vermarkt de labels Fortuna, Festival, Winter Dawn en Ileana.


Aardbeienvolumes zullen naar verwachting krap zijn dit jaar. "We verwachten ca. 25% minder dan vorig jaar", vertelt Tamer Elkelany van het bedrijf. "De prijzen zullen waarschijnlijk hoger zijn dit jaar als gevolg van lagere volumes, hogere operationele kosten in Egypte, een sterkere binnenlandse vraag en hogere transportkosten. Onze belangrijkste markten zijn Egypte zelf, en in Europa het Verenigd Koninkrijk, Nederland en Spanje, evenals het Midden en Verre Oosten."


Meer informatie:
Barry Brooks
Seatrade Europe
Tel: +44 208 558 4328
Email: barry@seatradeeurope.co.uk
www.seatradegroup.net


 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.