Special Dienstverlening op AGF.nl en Groentennieuws.nl

In de maand november staat de special 'Dienstverlening' op AGF.nl en Groentennieuws.nl in beeld. Op een prominente plaats op de websites en nieuwsbrieven zullen dagelijks artikelen over deze branche gepubliceerd worden. In november staat 'Dienstverlening' in de schijnwerpers. Denk daarbij aan diensten op het gebied van cursus en opleidingen, kwaliteitscontroles, expeditie, logistiek, informatievoorziening, marketing, software en belangenbehartiging.

Mocht je een persbericht of artikel hebben dat niet mag ontbreken in het thema, dan ontvangen wij dat graag. Voor een interview kun je contact opnemen met de redactie via redactie@agf.nl.

Natuurlijk is dit ook een uitgelezen kans om je eigen bedrijf te promoten behulp van een banner binnen dit prominente specialblok. Je kunt een maand lang een banner boeken op de dagelijkse nieuwsbrieven van AGF.nl en Groentennieuws.nl of de websites voor respectievelijk 1.100 en 630 euro.Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.