Naktuinbouw organiseert bijeenkomsten over markttoegang en fytosanitaire ontwikkelingen

Naktuinbouw organiseert in de laatste weken van november in diverse delen van het land bijeenkomsten over markttoegang, EU-regelgeving en fytosanitaire ontwikkelingen. Als ondernemer komt er veel op u af. Mag uw product de grens straks nog wel over? En hoe voorkomt u dat uw ras 'illegaal' wordt gekopieerd door andere ondernemers? Met deze en andere vragen wordt u tijdens deze bijeenkomsten geprikkeld na te denken over wat dit zou kunnen betekenen voor uw bedrijf.

De bijeenkomsten zijn interactief. Acteur Berco van Rheeden prikkelt deelnemers met behulp van sketches na te denken over issues uit de praktijk: hoe staat het met de bedrijfshygiëne op uw bedrijf? Wel eens nagedacht of het wel verstandig is dat uw medewerkers op vakantie gaan naar Zuid-Oost Azië gezien de mogelijke insleep van quarantaine-organismen? Waar kan ik mijn product nog (meer) afzetten? Na deze sessie verdiepen we ons verder in deze onderwerpen in verschillende workshops.

Klik hier voor een overzicht van data en locaties.


Bron: Naktuinbouw

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.