Linde maakt maatwerk van orderpicken

Nieuwe V-truck volledig samen te stellen naar specifieke inzetbehoeften

Met deze V-truck introduceert Linde een volledig nieuwe hoogheffende man-up orderverzameltruck. De unieke, modulaire configuratie maakt het mogelijk om de truck volledig naar behoeften samen te stellen. Het resultaat: maximale flexibiliteit en extra kostenbesparing.

De V-truck van Linde vervangt de V11 een V12 en kan dankzij de modulaire bouw volledig worden samengesteld conform de behoeften van de klant. Hiertoe biedt Linde een ruim aanbod aan onder meer rij- en hefmotoren, masten, chassisconfiguraties en batterijcapaciteiten.Het modulaire mastconcept, met diverse standaard en triplex masten, maakt orderverzamelhoogtes tot wel 12 meter mogelijk. Het chassis is in twee formaten leverbaar: 880 mm en 1.080 mm, waarbij beide uitvoeringen met diverse lastarmbreedtes – van 880 mm tot 1.580 mm – verkrijgbaar zijn.
Alle masten, op de hoogste drievoudige mast na, kunnen worden gecombineerd met de verschillende chassis- en batterijuitvoeringen. De nieuwe truck is leverbaar in verschillende voltages. Daarmee is ook wat betreft energievoorziening altijd een maatwerkoplossing beschikbaar en worden extra kostenbesparingen mogelijk. Er is een 24 Volt uitvoering voor de lichte tot middelzware inzet en een 48 Volt variant voor het zware, intensieve gebruik.

RFID technologie bespaart tijd
Nieuw zijn de gangpad veiligheidsassistentie (Aisle Safety Assistent – ASA) en navigatie middels RFID technologie. Met ASA kunnen verschillende gangpadfuncties worden gedefinieerd om te waarborgen dat de V-truck altijd optimaal presteert conform de specifieke inzetomstandigheden. De navigatie garandeert dat de gewenste locatie automatisch via de ideale diagonaal wordt aangereden. De functie levert een tijdsbesparing op tot maar liefst 25 procent.


rechts: Optioneel leverbaar is de kantelbare zijbescherming die tot 15° naar buiten kantelt voor een 50 cm diepere reikwijdte in de stelling


Verder is de V-truck op een aantal essentiële punten verbeterd. Het zicht is aanzienlijk vergroot, evenals de ergonomie. Een riante cabine, met een minimale breedte van 560 mm en een lage instap, biedt de orderverzamelaar alle ruimte om de werkzaamheden onder ideale omstandigheden uit te voeren. Dit resulteert in zeer hoge prestaties, gecombineerd met maximale veiligheid en comfort. Optioneel wordt de orderverzameltruck uitgevoerd met kantelbare zijbescherming. De bescherming kantelt dan tot 15° naar buiten, zodat de orderverzamelaar op een veilige manier verder voorover kan leunen en tot wel 50 cm dieper in de stelling kan reiken.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.