Valerie Vanhoutte nieuwe CFO Greenyard Foods

Valerie Vanhoutte (1975) wordt vanaf 1 november 2013 benoemd als CFO van Greenyard Foods. Zij volgt Steven D'haene op, die het bedrijf heeft verlaten eind augustus 2013. Als CFO zal ze verantwoordelijk zijn voor het financiële management van Greenyard Foods, alsook voor investor relations. Valerie Vanhoutte is werkzaam bij Greenyard Foods sinds 2012 en is momenteel Vice President Finance & Controlling. Voorheen was ze actief als Finance Manager Europe en Group Controller bij Enfinity. Daarvoor vervulde ze verschillende financiële functies bij Picanol. Ze startte haar carrière bij Deloitte.

Marleen Vaesen, CEO van Greenyard Foods, zegt: 'De aanstelling van Valerie Vanhoutte is belangrijk om de positie van Greenyard Foods te blijven verstevigen. We willen verder groeien door organische groei en het verder consolideren van acquisities. We zijn tevens zeer tevreden dat we intern talent kunnen promoveren. Dit onderlijnt ons geloof in de opleiding van eigen medewerkers.'


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.