Prijsuitreiking Tukker Tuffel-actie

Deze week kregen alle winnaars van de Tukker Tuffel actie de prijs uitgereikt. Zoals al eerder bekend werd gemaakt is speciaalzaak Lubbers AGF uit Klazienaveen op de eerste plaats geëindigd en won daarmee de hoofdprijs! Namelijk een echte Tukker Tuffel fiets!


1e en 2e plaats

Op de tweede plaats is geëindigd speciaalzaak Koos uit Veendam. Hij won met zijn mooie actiedisplay een luxe blender. Hij kreeg de prijs persoonlijk overhandigd door Gerty Dijk. Na enkele wedstrijd bezoeken van FC Twente op uitnodiging van Willem Dijk heeft hij een zwak gekregen voor de club. Vandaar dat hij niet alleen met de gewonnen blender op de foto staat, maar ook met een echte FC Twente bal! Wij kunnen dit als sportieve grossier en trouwe supporter natuurlijk enorm waarderen.

De derde plaats is voor Arjan's Groenten&Fruit uit Hengelo. Hij heeft met zijn mooie actiedisplay een binnen/buiten temperatuurmeter gewonnen. Daarnaast ontving hij een echt Tukker Tuffel shirt.


3e en 4e plaats

Op de vierde plaats is geëindigd speciaalzaak Klasens uit Wierden. Hij ontving een echt Tukker Tuffel shirt, speciaal bezorgd door Willem Dijk SR.

We willen alle klanten bedanken voor de inzet en het enthousiasme tijdens de Tukker Tuffel actie. We hebben er met z'n allen een groot succes van gemaakt waar we met een goed gevoel op terug kunnen kijken!


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.