in introductiefilmpje lancering nieuwe app

Total Produce stuurt pompoen naar de ruimte

Total Produce heeft een nieuwe app geïntroduceerd genaamd Top fruit hub, waarbij de 'fun' van fruit wordt benadrukt. De introductie van de app gebeurde door middel van een filmpje. Hierbij worden grootvader Eugene Murray en zijn kleinzoon Sebastian gevolgd als ze een pompoen op avontuur sturen naar de ruimte.Door de QR-code op de pompoen te scannen werden opa en zijn kleinkind rechtstreeks naar de instructievideo geleid die beschikbaar is op de app. Hierbij konden ze een perfect gezicht uitsnijden in de pompoen.

 Mensen die de nieuwe app downloaden kunnen genieten van meer dan 150 video's en recepten. Daarbij zijn ook interactieve games en wedstrijden voor kinderen te vinden. Ook is er ook een QR scanner die het verse fruit scant. Met regelmatige updates worden consumenten op de hoogte gehouden van nieuwtjes op fruitgebied en kunnen ze op diverse manieren 'fun' aan fruit fruit toevoegen.

Voor meer informatie:
Zoe MCElligott
Total Produce
Tel: +353 (0)42 938 8700
Email:ZMcElligott@totalproduce.com
www.totalproduce.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.