Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
exclusieve teelt in Vega Baja

Spaanse kruidenkast staat open bij Wilko Fruit



Tholen - Na een succesvol proefseizoen vorig jaar heeft Wilko Fruit besloten om in de Vega Baja, in het zuiden van de Spaanse provincie Alicante, exclusief kruiden aan te laten planten. "Het is een gebied dat zich er bij uitstek voor leent met een ideaal klimaat", vertelt Kees Kik, die het Spaanse kantoor van Wilko Fruit vertegenwoordigt. "Veel zonuren, weinig neerslag een relatief hoge vochtigheidsgraad en zachte temperaturen in de oogstperiode, vanaf circa 10 november tot april. De bodem is eveneens ideaal voor deze teelt, klei-achtig met een laag zoutgehalte."



Het Spaanse kruidenpakket bestaat dit seizoen uit spinazie, koriander, peterselie (krul en blad), dille, munt, rucola, dragon, tijm, marjolein en basilicum. "Momenteel hebben we al spinazie, koriander, peterselie, dille en basilicum beschikbaar en vanaf aanstaande donderdag ook munt. Vanaf 12 november volgen de overige producten", zegt Kees.



"Alle artikelen die we aanbieden worden verpakt in polystyreen (tempex) met (al gelang de hoogte) met 70 en 90 per pallet. Voor diegenen die dat wensen is ook verpakking in hout mogelijk. Hier pakken we (al naar gelang de hoogte van de kist) 70 en 104 colli per pallet).



"Vanaf deze week staat onze kruidenkast open. Neem snel contact op me uw vaste verkoper van ons team!"


Voor meer informatie:
Wilkofruit b.v.
Tel: +31(0)765244460
Mob: +31(0)654761407
wilko@wilkofruit.com
www.wilkofruit.nl